Haber Detayı
12 Mayıs 2015 - Salı 09:31 Bu haber 4277 kez okundu
 
Başkan Özaltun’dan Annelere Çiçek
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun Anneler Günü dolayısıyla çeşitli etkinliklere katılarak annelere çiçek verdi.
Güncel Haberi
Başkan Özaltun’dan Annelere Çiçek

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun Şehit Hüseyin Albaşgil’in annesini ziyaret ederek anneler gününü kutladı.1997 yılında Hakkari Çukurca Şehit olan Hüseyin Albaşgil’in annesini ziyaret eden Başkan Özaltun şehit annesinin elini öperek çiçek takdim etti. Duygusal anların yaşandığı ziyaret sonrasında Vuslat Parka geçen Başkan Özaltun parktaki annelere ve geleceğin anne adaylarına karanfil dağıtarak anneler gününü kutladı.
            Annelerin dünyanın en kutsal varlıkları olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Özaltun; “Sembolik olarak kutladığımız bugünde vefakâr, cefakâr annelerimizi ziyaret ederek hayır dualarını almak istedik. Bu anlamlı günde gerçekleştirdiğimiz ziyaretle kendilerine çiçek takdim ettik.  Hiçbir karşılık beklemeksizin bütün varlığını evladı için feda eden, değerli annelerimizin  bu anlamlı gün vesilesiyle, başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere bütün annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Belediye, Başkanı, Murat, Özaltun, Anneler, Günü, dolayısı
Yorumlar
Haber Yazılımı